موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید مهدی بسته قماش

  • کد خبر: ۸۲۶۹۰
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید مهدی بسته قماش
مهدی در اول مرداد ۱۳۴۴ پا به عرصه حیات گذاشت؛ پسری که از همان کودکی به ورزش علاقه زیادی داشت و همیشه پا به توپ بود و در سطح فوتبال آموزشگاهی بازیکن خوبی بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی در اول مرداد ۱۳۴۴ پا به عرصه حیات گذاشت؛ پسری که از همان کودکی به ورزش علاقه زیادی داشت و همیشه پا به توپ بود و در سطح فوتبال آموزشگاهی بازیکن خوبی بود. او با شروع مقطع راهنمایی به جریان خروشان نهضت اسلامی مردم ایران علیه حکومت ننگین پهلوی پیوست.

مهدی به اتفاق دانش آموزان مدرسه، اعلامیه‌های امام (ره) را پخش می‌کرد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، با تشکیل انجمن اسلامی دانش آموزان و بسیج دانش آموزی به این ۲ نهاد پیوست. کار با اسلحه را به خوبی یاد داشت و به دیگر دانش آموزان در فراگیری فنون نظامی کمک می‌کرد. او در سال ۱۳۶۰ با دست کاری شناسنامه قصد رفتن به جبهه را داشت که مسئولان اعزام متوجه شده و مانع رفتنش می‌شوند. اما مهدی از پای ننشست و سرانجام در سال ۶۲ توانست در عملیات والفجر ۳ به عنوان آرپی جی زن در جبهه حضور پیدا کند.

مهدی در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۶۳  به عنوان مشمول سپاه، مجددا عازم جبهه می‌شود و در مدت حضور در جبهه ۲ بار به مرخصی می‌آید. در آخرین حضور، به خانواده اش اعلام می‌کند که «این بار برای وداع آخر آمده ام»! او پس از بازگشت به جبهه در تاریخ ۲۵ مهر ۱۳۶۳ در جبهه میمک به صف اصحاب کربلا می‌پیوندد. پیکر مطهرش پس از تشییع در زادگاهش به خاک سپرده می‌شود.
فرازی از وصیت نامه شهید مهدی بسته قماش: به خدا ما آگاهانه و با هدف، پا به این راه گذاشته ایم و ما زندگی را از مولایمان حسین (ع) آموخته ایم که زیر بار زور نرویم و آزاد زندگی کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->